Personal trainer Amsterdam Zuidoost?
21 november 2020 

Personal trainer Amsterdam Zuidoost?

Als je op zoek bent naar een Personal trainer in Amsterdam Zuidoost, dan ben je bij SPC Personal training aan het juiste adres. Zoek niet meer verder!

Bij SPC Personal training in Amsterdam Zuidoost kun je namelijk sporten onder begeleiding van gespecialiseerde Personal trainers voor een betaalbare prijs. Betaalbaar? Ja, betaalbaar inderdaad. Onze sporters betalen namelijk bij ons per maand, want andere Personal trainers per uur kosten. Voor dit bedrag krijg je wekelijkse en individuele begeleiding van onze Personal trainers.

Personal training informatie

Ben je al geïnteresseerd?
Die interesse is alleen maar terecht. Met trainen bij SPC Personal training, garandeer je jezelf namelijk van continuïteit in jouw training. We hebben een vast team van Personal trainers, we zijn 7 dagen per week geopend. Je hebt zowel ochtend, als avond mogelijkheden om te trainen en natuurlijk kun je ook in het weekend bij ons terecht. We geven je dus precies de stok achter de deur waar jij naar op zoek bent.

Met het hele team zijn we gevestigd in Amsterdam Zuidoost aan de Daalwijk 11. Hier hebben wij onze eigen unieke Personal training studio waar wij de trainingen in verzorgen.

We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar het allerleukste is natuurlijk om het zelf te ervaren.

Kom je het een keer bij ons uitproberen?
Plan hier direct een gratis proeftraining in

Over de schrijver
Reactie plaatsen