arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil je ook betaalbaar starten met Personal training?

Onze Personal trainers gaan graag met jou aan de slag

Gratis Proeftraining
12 jaar
Ervaring in fitness-, blessure- en voedingsbegeleiding
1454+
Sporters gingen jou voor
1000+
Aantal ingeschreven na Proeftraining

Waarom Personal training?

Starten met Personal trainer doe je voor al als je een specifiek doel hebt dat je wilt bereiken. Of jouw doel nou gaat over afvallen, droog trainen, revalideren of het verbeteren van jouw gezondheid. Je wilt een stok achter de deur. Wij snappen dat!

Meer dan 80% van onze klanten bereikt ruim binnen het eerste jaar zijn of haar doel. Hier kun jij één van zijn. Bij ons start je altijd onder begeleiding van professionele en vakbekwame personal trainers die een ruime ervaring hebben met bereiken van resultaten. We hebben 2 soorten klanten. Klanten zonder blessure of de medische klanten. Dit zijn klanten die ooit in het verleden een blessure hebben gehad of een uitgebreide medische voorgeschiedenis hebben. Dat laatste is onze specialiteit (sporten met een blessure).

Onze personal trainers kunnen dus in alle gevallen met je aan de slag.


"Het vertrek punt is altijd anders, maar het doel is altijd hetzelfde""

Proeftraining inplannen

Voordelen van Personal training bij ons..

Betaalbare prijzen

Een groot voordeel is dat wij betaalbare tarieven hebben. Je bent bij ons dus nooit bakken vol met geld kwijt. Je kunt bij ons al starten met Personal training v.a. €15,- per uur. Voor een paar tientjes per maand, kun je dus al elke week bij ons terecht.

Individuele begeleiding

De begeleiding is bij ons altijd individueel en op-maat. Je weet dus altijd zeker dat de oefening specifiek voor jou zijn gekozen. Geen groepstraining, geen small group training, maar echt "Personal" training.

Maandelijks opzegbaar

Je zit bij ons nergens aan vast, daarom zijn ook al onze maandabonnementen per maand opzegbaar. Hoewel het bijna nooit voor komt, kun je dus altijd kiezen om elders met jouw doelen aan de slag te gaan.

7 dagen per week geopend

We zijn 7 dagen per week geopend, met uitgebreide trainingsmogelijkheden. Vanaf ochtend 08.00 tot s'avonds 22.00. Uiteraard kun je ook ook in het weekend (zowel zaterdag als zondag bij ons terecht).

Flexibel online inplannen

Via onze online app kun je simpel en snel jouw trainingen rechtstreeks bij ons in de agenda inplannen. Je kunt tot wel 4 weken vooruit inplannen, maar je kunt dus ook beslissen om op het laatste moment jouw training in te plannen. Er is altijd plek voor jou!

Eigen trainingsstudio

Geen hoge abonnementskosten aan een sportschool! Nee, wij hebben onze eigen luxe trainingsstudio waar je terecht kunt voor jouw training. De prijs die je aan ons betaalt is dus all inclusief. Geen extra kosten aan een sportschool, locatie of abonnement ;).

Dit zeggen onze klanten ..

Rachid Aoualad
Geweldig! Ik doe niet aan aanraden, maar voor Arno maak ik graag een uitzondering.
Na de gratis en ook laagdrempelige proeftraining was ik gelijk om en ik ben snel overgestapt op 3x per week.
Monique Ramsundar
Ik heb eindelijk een sportschool gevonden met een personal trainer. Die op een professionele manier mij op weg helpt in mijn persoonlijke doelstellingen. Ik train hier inmiddels alweer ’n dik jaar naar volle tevredenheid! Bovendien hebben zij ook de faciliteiten in huis zoals fysiotherapie en diëtisten. Danny heeft mij goed op weg geholpen met mijn voeding en heb dit vervolgens ook toegepast in mijn dagelijkse leven, ik merkte niet meteen maar geleidelijk aan dat mijn gewicht afnam. Ik ben super blij met SPC. Zeker een aanrader!
Judith Irion
Dit is precies wat ik nodig heb, de persoonlijke begeleiding is top. Bij de sportschool waar ik stond ingeschreven was ik donateur. Het lukte mij gewoon niet om daarheen te gaan, ik kon me er niet toe zetten. Sinds ik me bij SPC heb aangemeld heb ik geen les gemist. Begrijp me niet verkeerd het is zwaar maar geeft veel voldoening en ik zie dat het steeds beter gaat. Ik kan het iedereen aanraden. Dus wil je je weer fit en energiek voelen? SPC is the place to be!

Een kleine sfeerimpressie ..

Ben je klaar voor jouw eerste training?

Plan hieronder direct bij ons in de agenda

Je kunt jouw proeftraining direct online inplannen in onze agenda. Plan in op een dag en tijd naar keuze.


Zien we jou snel?

50%
Je bent er bijna!
Hierna volgt onze agenda.
Agenda openen
Wij maken gebruik van cookies