Personal trainer in IJburg?
21 november 2020 

Personal trainer in IJburg?

Jouw Personal trainer in Ijburg vind je bij SPC Personal training. Veel sporters die op zoek waren naar een professionele en betaalbare Personal trainer in Ijburg eindigen hun zoektoch bij ons. SPC Personal training.

Professioneel en betaalbaar is namelijk precies wat je bij ons gaat vinden. Je betaalt bij ons per maand, wat ander personal trainers in Ijburg per uur kosten. Voor die prijs krijg je zelfs nog meer kwaliteit dan je jouw kunt indenken. Geloof je het niet? Dan nodig ik je graag uit om het zelf te komen ervaren. Bij SPC Personal training sport je onder individuele begeleiding van gespecialiseerde Personal trainers. Gespecialiseerd in voeding, beweging en fysiotherapie.

fysiotherapie in amsterdam

Bij SPC Personal training train je onder begeleiding van een compleet gespecialiseerd team. In het team vind je Personal trainers, Sportmasseurs, Fysiotherapeuten, Diëtisten en Voedingsdeskundigen. Naast de diverse expertise die wij in huis hebben, hebben wij ook onze eigen unieke personal trainingsstudio waarin wij de trainingen verzorgen, zijn we 7 dagen per week geopend (zowel s’ochtends, als s’avonds). Onze klanten kunnen hun trainingen simpel inplannen via onze Planningsapp. Toch liever op een andere dag? Dan kun je ook weer met hetzelfde gemak jouw training annuleren en op een ander moment inplannen.

We hebben een héél team van Personal trainers in Ijburg, die allemaal niet kunnen wachten om met je aan de slag te gaan!

Kom je het een keer gratis en vrijblijvend bij ons uitproberen?
Plan hier een gratis proeftraining in!

Over de schrijver
Reactie plaatsen