Meer weten over Personal training?

Professionele begeleiding, vaste lage tarieven en een stok achter de deur!

Personal training informatie

.. over Personal training

Personal training is sporten onder individuele begeleiding van een gecertificeerde fitnessinstructeur of personal trainer. Resultaat bereiken met sporten doe je vooral door het opzoeken van je grenzen. Des te meer je je grenzen (verantwoord) durft op te zoeken, des te meer je zult bereiken. Omdat het opzoeken van je grenzen in veel gevallen een "nieuwe uitdaging" is en je lichaam je (uit bescherming) een beetje zal afremmen, nemen veel mensen een Personal trainer in de armen. 


Een Personal trainer kan jou namelijk helpen om die lichamelijke grenzen op te zoeken!


Een Personal trainer geeft je een stok achter de deur. De trainer maakt afspraken met jou en zorgt ervoor dat je deze ook echt nakomt. De trainer fungeert als een rots in de branding wanneer je het moeilijk krijgt. Moeilijke momenten komen tijdens het sporten regelmatig voor. Je kunt hierbij denken aan intensieve inspanning, waarbij je hersenen zeggen dat je moet stoppen. Je kan ook denken aan motivatieproblemen, wanneer je s'ochtends vroeg uit bed moet.

Een goede Personal trainer sleept je er doorheen. Aan het einde van die moeilijke weg vind je namelijk alle lichamelijke en gezondheidswensen waar je van hebt gedroomd.


Het resultaat van al het harde werken!


Met een vrijblijvende Proeftraining kun je uitproberen of Personal training bij jou past.

De voordelen ..

Personal training informatie

Individuele begeleiding

In vergelijking met een groepsles is de begeleiding bij Personal training altijd individueel. De trainer stemt zijn volledig planning af op jou, je doelen en jouw wensen.

fysiotherapie in amsterdam

Op-maat oefeningen

De oefeningen zijn qua gewicht altijd afgestemd op wat je kunt hebben. De trainer zal altijd oefeningen zoeken die passen bij je doel. Bij het zelf bedenken van deze oefeningen is de kans op blessures groot.
grote slagingskans

Grote slagingskans

Doordat er een specialist met je meekijkt en een gericht plan voor je opstelt in jouw succeskans vele malen groter. Als je alles doet wat de trainer jouw adviseert is de succeskans wel bijna 100%

Reacties van klanten

Personal training heeft ervoor gezorgd dat ik meer kilo's verlies dan ik mij voor mogelijk heb gehouden.
voeding
Winand Behari
In een sportschool wist ik nooit welke oefeningen ik moest doen en hoe zwaar. Nu hoef ik er niet meer over na te denken.
voeding
Ruth van Kallen
Fijn! Een stok achter de deur. Ik was jarenlang sponsor van de Gym. Ik ken mezelf! Als ik geen afspraak heb, ga ik niet.
voeding
Andrea Posthuma
Zalissa Berenstein

Personal training bij SPC

Personal training staat er ook wel om bekend dat het bakken vol met geld kost. Niet bij ons! We vinden het namelijk belangerijk dat onze klanten geen tijdelijke, maar een lifetime oplossing krijgen. Je betaalt bij ons dus per maand, wat je bij een andere Personal trainer per uur zou betalen.


Daarnaast hebben wij een team van trainers die intensief met elkaar samenwerken. We kunnen dus ruime beschikbaarheid garanderen, waardoor je altijd een plekje hebt om aan de slag te gaan. Is je rooster op het werk veranderd? Geen probleem! Wij veranderen met je mee.

Personal training bij ons is uniek, gezellig en betaalbaar. De kans dat je het sporten leuk gaat vinden is bij ons extra groot.

Maar oordeel vooral zelf!