Heb je wel eens gehoord van een affiliate partnerschap?

Een affiliate partnerschap is de meeste rendabele vorm van partnerschap die wordt aangeboden. De basis van de samenwerking is dat je als partner een vaste beloning ontvangt voor elke verkoop die via jouw pagina, jouw netwerk of jouw social media gedaan wordt. Deze vaste beloning kan een vast bedrag of een vaste percentage van het aankoopbedrag van de klant (commissie) zijn.

Deze partnercommissies  kunnen oplopen tot wel 50% van het aankoopbedrag. Dit is een hele interessante samenwerking bij bedrijven die een goed product verkopen.

SPC Personal training is hier een mooi voorbeeld van.

Ook bij ons kun je nu een affiliate partner worden. Je ontvangt dan een vaste percentage voor alle klanten die een product via jouw verkopen. Omdat wij ook regelmatig abonnementen verkopen kun je naast deze vaste percentages, ook een leuk spaarpotje van terugkerende inkomsten opbouwen.

Voorbeeld;
Een sporter schrijft zich via jou in bij onze organisatie en neemt een abonnement van 3x per week (= €140,- per maand). Stel dat jij op dit bedrag een vaste commissie van 10% ontvangt. Betekent dus dat jij elke maand €14,- op je rekening gestort krijgt, zolang als dat deze sporter lid is. €14 klinkt in eerste instantie weinig, maar als je je moet indenken dat er mensen rondlopen die zoveel mond-op-mondreclame doen, dat er in de loop van de tijd al zeker 100 sporters via hen een product bij ons hebben gekocht, dan merk je dus dat die bedrag al héél gauw kan oplopen tot in de honderend- en/of duizenden euro's.

Wil je affiliate partner worden en samen geld verdienen?

Meld je aan als partner via onderstaande link:
https://spcpersonaltraining.nl/partner-worden/

Artikelen in Affiliate partner