We sluiten onze deuren!

We kondigen een Wintersluiting aan. Vanaf maandag 20 december tot en met zondag 2 januari sluiten wij onze deuren bij SPC Personal training. Dit is niet iets wat gebruikelijk is, maar waar we dit jaar wel voor kiezen. Hieronder zie je een overzicht van de veelgestelde vragen.


Neem de tijd om alle vragen zo goed mogelijk door te nemen, zodat je precies weet wat deze wintersluiting voor jou betekent.


Heb je na het lezen van de onderstaande vragen nog steeds een vraag?


Stuur ons dan een mailtje op:

 info@spcpersonaltraining.nl

Bekijk veelgestelde vragen

FAQ Wintersluiting

Wanneer sluiten jullie precies?

We zijn gesloten van 21 december 2020 tot en met 3 januari 2021.

Sluiten jullie elk jaar rond de feestdagen?

Dit is niet gebruikelijk! Normaal zijn wij rond de feestdagen altijd geopend. Dit jaar kiezen we er echter voor om onze deuren te sluiten.

Waarom gaan jullie dicht?

Het dichtgaan heeft 2 redenen:

1. Het team heeft een zwaar jaar achter de rug, met veel werken en hard werken, waarin ook niemand op vakantie is geweest. Daarnaast is dit jaar ook door alle veranderingen een fysiek, mentaal en emotioneel zwaar jaar geweest. Het team heeft de rust nodig in voorbereiding op het nieuwe jaar om jou weer met alle enthousiasme te kunnen begeleiden in jouw process.

2. We verwachten een toename van het aantal besmettingen rond de feestdagen. Hoewel het advies is om het niet te doen, verwachten we dat een groot deel van de Nederlanders toch zijn familie (meer dan gemiddeld) zal opzoeken. Dit maakt de kans op het oplopen van Covid-19 een stuk groter. Voor deze mogelijke toename willen wij onze trainers en onze sporters beschermen.

Wat gebeurt er met de trainingen die ik misloop tijdens de sluiting?

Geen zorgen, voor alle abonnementhouders wordt er een berekening gemaakt van de gemiste trainingen, deze worden vervolgens als Inhaalstrippenkaart toegevoegd aan jouw account.

Deze inhaaltrainingen zijn 12 maanden geldig en kun je op elke gewenste moment gebruiken om (naast het aantal trainingen van jouw abonnement) extra trainingen in te plannen.

Wanneer worden de inhaaltrainingen aan mijn account toegevoegd?

We verwachten dat uiterlijk 31 december alle inhaal trainingen aan de accounts zijn toegevoegd.

Moet ik tijdens de sluiting gewoon doorbetalen?

Ja! Zodra je stopt met betalen, kunnen wij niet meer blijven bestaan :p , Daarnaast worden de gemiste trainingen weer toegevoegd aan jouw account, dus betaal je nooit voor niets!

Gaat mijn afspraak fysiotherapie door?

Als je een afspraak voor fysiotherapie hebt staan, dan gaat deze door. De praktijken (therapeuten) werken wel gewoon door om de feestdagen heen. We werken echter alleen op afspraak!

Gaat mijn voedingsconsult door?

Als je een afspraak voor voeding hebt staan, dan gaat deze door. De praktijken (voedingsdeskundigen) werken wel gewoon door om de feestdagen heen. We werken echter alleen op afspraak!