petra-ellen van vulpen

Wil jij met ons samenwerken?

Bereik direct nog meer potentiële klanten met deze super DEAL

Meer lezen
100+
Ondernemers gingen jou voor
1000+
nieuwe klanten door deze deal
100%
Blije en enthousiaste klanten 
beker-personal-training-1

De Samenwerking ..

Het werkt allemaal vrij simpel. Wij geven onze meest waardevolle actie (1 maand gratis Personal training) aan jou, zodat je dit (in een jasje naar keuze) kunt gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken klanten en jouw bereik vergroten. Zo helpen we elkaar!


Met deze leuke en vernieuwende superdeal kun jij nieuwe klanten aantrekken en ook nog eens jouw huidige klanten extra blij maken. Deze actie promoten wij  daarnaast ook bij onze eigen klanten en binnen ons eigen netwerk. Er zitten namelijk binnen ons netwerk genoeg potentiële klanten die via deze superdeal de kans krijgen om kennis te maken met jouw producten.


Deze samenwerking is dus WIN-WIN-WIN (3x).

Jij wint ..
Wij winnen ..
De klant Wint ..

Kom jij ook met ons winnen?

JA, ik heb interesse!

Dit is wie we zijn ..

Dit zeggen onze klanten ..

Rachid Aoualad
Geweldig! Ik doe niet aan aanraden, maar voor Arno maak ik graag een uitzondering.
Na de gratis en ook laagdrempelige proeftraining was ik gelijk om en ik ben snel overgestapt op 3x per week.
Monique Ramsundar
Ik heb eindelijk een sportschool gevonden met een personal trainer. Die op een professionele manier mij op weg helpt in mijn persoonlijke doelstellingen. Ik train hier inmiddels alweer ’n dik jaar naar volle tevredenheid! Bovendien hebben zij ook de faciliteiten in huis zoals fysiotherapie en diëtisten. Danny heeft mij goed op weg geholpen met mijn voeding en heb dit vervolgens ook toegepast in mijn dagelijkse leven, ik merkte niet meteen maar geleidelijk aan dat mijn gewicht afnam. Ik ben super blij met SPC. Zeker een aanrader!
Judith Irion
Dit is precies wat ik nodig heb, de persoonlijke begeleiding is top. Bij de sportschool waar ik stond ingeschreven was ik donateur. Het lukte mij gewoon niet om daarheen te gaan, ik kon me er niet toe zetten. Sinds ik me bij SPC heb aangemeld heb ik geen les gemist. Begrijp me niet verkeerd het is zwaar maar geeft veel voldoening en ik zie dat het steeds beter gaat. Ik kan het iedereen aanraden. Dus wil je je weer fit en energiek voelen? SPC is the place to be!

5 Redenen waarom een samenwerking met ons voor jou interessant kan zijn ..

Waardevolle give away (voor jouw klanten)

Als samenwerkingspartner, mag je onze meest waardevolle give away (1 maand gratis Personal training) weggeven aan jouw klanten. Hiermee mag je elke actie, deal of prijs voor tegenover stellen. Van zo een waardevolle Give awat worden jouw klanten ook blij.

Een groeiend klantenbestand

Met een nieuwe en waardevolle give away kun je nu nog makkelijker potentiële klanten aantrekken. De mensen die interesse hebben in jouw product zijn immers al klanten, maar de mensen die interesse hebben in onze give away krijgen nu ook de kans om kennis te maken met jouw product.

Een groter bereik (sociale media)

Ons bereik is groot afzonderlijk van elkaar, maar nog veel groter met elkaars hulp. Met deze samenwerkings deal kunnen we namelijk in 1 klap elkaar producten bij elkaar klanten promoten. Wij promoten jouw producten actief  via onze social media kanalen en e-mailmarketingsysteem.

Blije en enthousiaste klanten

Ken jij iemand die niet blij zou worden van een maandje gratis Personal training? Nee! Iedereen wordt blij van gratis producten of diensten, als het  ook nog eens producten of diensten zijn waar je ook nog eens iets aan hebt,, dan schiet je al helemaal een gat in de lucht. Je krijgt dus nu een helep hoop blije en enthousiaste klanten.

Korting voor de ondernemer (10% korting)

Natuurlijk denken we ook aan de ondernemer! al onze samenwerkingspartner krijgen 10% blijvende korting op hun Personal training sessies bij ons. Want wij weten. Blije klanten > Blije ondernemer > Succesvol bedrijf!

Wil jij ook met ons samenwerken?

"Ik vergelijk een samenwerking met een featuring bij artiesten. Je kunt namelijk zoveel meer klanten bereiken door je krachten met elkaar te bundelen.

De kracht van samenwerken is misschien wel de krachtigste tool die je als ondernemer kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien! "


Arno Bottse
Oprichter SPC Personal training

Stappenplan

1. Meld je aan als Samenwerkingspartner
2. Wij nemen contact met je op
3. We bespreken de ACTIE
4. We stellen samen een Promotie campagne op
5. We gaan knallen!


Samenwerken
euro

Een Voorbeeldje ..

We hebben een samenwerking met een sportkledingwinkel in Amsterdam Zuidoost. Deze creatieve ondernemer heeft onze give away in een leuk jasje gekleed en deze via al zijn sociale media kanalen gedeeld. In 1 week tijd heeft deze ondernemer zijn maandomzet gedraaid.

De actie:

"Besteed €20,- en ontvang direct een maandje GRATIS Personal training!"

Zo een actie is voor heel veel potentiële klanten, vooral de klanten die al gewend zijn om er te komen echt een superdeal. Een actie waar je niet lang over hoeft na te denken, want je kunt alleen maar winnen. Klanten krijgen met zo een superdeal ook extra motivatie om geld bij jouw bedrijf uit te geven. Ze hebben namelijk het gevoel dat ze er extra veel voor terugkrijgen.

Welke leuke actie kun jij bedenken met 1 maandje GRATIS Personal training?

Aanmelding