Helaas! We sluiten onze deuren ..

De persconferentie van maandag 14 december kwam voor ons allemaal als een klap in het gezicht! Aangezien we in de eerdere berichtgeving nergens "sportschool" voorbij hebben zien komen, waren we hier allemaal niet op voorbereid :(
Dus ook wij sluiten tot en met maandag 18 januari onze deuren voor Personal training. Het rijksoverheid is namelijk heel duidelijk: Binnen sporten is niet toegestaan, niet onder begeleiding, niet zelfstandig en niet in groepen. 


Hoe bitter deze pil ook is, niet getreurd! We laten je niet in de steek we zijn nu al voor alle trouwe sporters héél druk bezig om op-maat thuis schema's in te richten zodat je nog steeds gewoon met je doelen aan de slag kunt. Er zijn al gigantische leuke ideeën in het team ontstaan, hoe we jou door deze lockdown heen gaan begeleiden.

We got you

We blijven nog steeds door knallen ! 


Showtime

Lees hieronder meer informatie over de Lockdown

Meer informatie
                   

Algemene vragen over de Lockdown

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Je hebt een aantal mogelijkheden:

1. Starten met onze gloednieuwe SPC Home workout
We zijn nu druk bezig om voor alle sporters op-maat thuisschema's te maken. Met een thuisschema heb je een week overzicht van de oefeningen en trainingen voor de komende 4/5 weken.

2. Starten met Revalidatie
Personal training mag niet, fysiotherapie mag wel. Dit is dus een goed moment om met jouw revalidatie aan de slag te gaan. Jouw behandelingen fysiotherapie kun je gebruiken voor zowel therapie, massage, als training.

3. Lockdown uitzitten
Deze optie raden we af, maar moeten we natuurlijk wel genoemd hebben. Je kunt ook je lockdown gewoon uitzitten, maar we hebben veel liever dat je bezig blijft!

Kan ik opzeggen?

Jouw abonnement opzeggen mag altijd, je hebt immers een maand abonnementen. We hopen het alleen niet, omdat we als klein bedrijf de steun heel hard kunnen gebruiken om te blijven bestaan.

Wat is de opzegtermijn?

We hanteren altijd een opzegtermijn van 1 maand. Tegen de tijd dat je dus daadwerkelijk bent opgezegd, mogen we weer gaan sporten.

Moet ik mijn abonnement blijven betalen?

Het bedrijf is in zijn bestaan sterk afhankelijk van betalende leden. Als iedereen stopt met betalen, kunnen wij niet meer bestaan. We hopen dus dat alle leden ook lid blijven, zodat we kunnen blijven bestaan, om na de lockdown weer volop met je te knallen!

Worden mijn trainingen gecompenseerd?

Uiteraard staat er een ruime compensatie tegenover de periode dat we gesloten zijn voor alle abonnementhouders. Deze compensatie bestaat uit 2 delen.

Deel 1:
De trainingen worden conform het reglement van de wintersluiting (2 weken) als strippenkaart toegevoegd aan jouw account.

Deel 2:
We zijn nu druk bezig met het inrichten van thuisschema's zodat je thuis volop aan de slag kunt met jouw doelen.

Mag ik wel sporten op mijn fysiotherapie tegoed?

Zolang de betaling geschied middels de verzekering en de begeleiding wordt uitgevoerd door 1 van de fysiotherapie collega's (Arno, Zalissa, Immanuel en Ali) dan mag kan dit verantwoord worden onder de noemer fysiotherapie. Sporten op fysiotherapie tegoed is namelijk "medische training" of "oefentherapie", dit zijn allebei behandelmethoden die vallen onder fysiotherapie en vind plaats onder een 1-op-1 begeleiding.

Blijft de Diëtistenpraktijk geopend?

Ja, de diëtistenpraktijk blijft gedurende hele lockdown geopend voor voedingsbegeleiding. Je kunt dus ten allen tijde afspraken inplannen met Chanté of Fenke om te starten met Voedingsbegeleiding.

Blijft de Fysiotherapiepraktijk geopend?

Ja! De fysiotherapiepraktijk blijft geopend voor alle behandeling en gedurende hele lockdown.

Hoelang duurt de lockdown?

De lockdown is aangekonding vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met maandag 18 januari 2021.

Worden er tijdens de lockdown abonnementsgelden afgeschreven?

Hoe graag we ook zouden willen zeggen dat we het niet doen, we moeten wel. We zijn een klein bedrijf en moeten het helaas niet hebben van de overheidsregelingen, maar van onze abonnementsgelden. Nie afschrijven zou betekenen dat wij onze vaste lasten niet kunnen betalen.

Hoe gaan we deze lockdown overleven?

Met elkaar en voor elkaar! Ogendicht, blijven ademhalen en tellen tot 10.

Wat gaan jullie eraan doen om ervoor te zorgen dat ik fit blijf!

ALLES !


(Binnen de regels van rijksoverheid) :p