Coronavirus en sporten? Informatie over het Coronavirus
12 maart 2020 

Coronavirus en sporten? Informatie over het Coronavirus

  1. Corona is een groot virus. De microscopische druppels hebben een diameter van 400-500 micro, een masker kan inademing door de neus en mond voorkomen
  2. Coronavirus zweeft inprincipe niet in de lucht, maar plakt aan objecten, zodat de overdracht niet door de lucht plaatsvindt. Maar als iemand ermee niest, duurt het ongeveer 10 voet voordat het op de grond valt en niet meer in de lucht is.
  3. Bij bevestiging op een metalen oppervlak kan het coronavirus 12 uur leven. Handen wassen met zeep en water is voldoende. Dus als u in contact komt met een metalen oppervlak, was uw handen zo snel mogelijk met een bacteriële zeep.
  4. Bij bevestiging op een doek kan het coronavirus 9 uur leven, dus kleren wassen of 2 uur in de zon drogen is voldoende om het te doden.  Op stof kan het 6-12 uur overleven.  normaal wasmiddel zal het doden.
  5. Wanneer het coronavirus aan de hand is bevestigd, kan het hooguit 5-10 minuten leven. Was dus regelmatig je handen.
  6. Wanneer het in de lucht is bij temperaturen van 26-27 ° C, sterft het coronavirus af, zodat het niet in warme gebieden leeft. Als voorzorgsmaatregel is het drinken van warm water en zonnebaden ook voldoende. Het vermijden van koud eten en drinken, waaronder ijs, is erg belangrijk.
  7. Gorgelen met diep water en zout zal het coronavirus rond de keelholte doden en voorkomen dat het de longen binnendringt. Het drinken van warm water is effectief voor alle virussen.  Probeer geen vloeistoffen met ijs te drinken.
Over de schrijver
Reactie plaatsen