Zalissa Berenstein

" .. Omdat we het maximale eruit willen halen "

Zalissa Berenstein

Onze diensten

Personal training informatie

Personal training

Strategiegesprek

fysiotherapie in amsterdam

Deluxe training

zalissa-berenstein

Over mij ..

Ik ben Zalissa Berenstein, 23 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in Suriname. Ik ben personal trainer, en studeer fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Als jong meisje was sporten een deel van mijn leven. Ik zat op voetbal, zwemmen, volleybal en turnen. De laatste twee heb ik het langst volgehouden. Door een knieblessure op mijn 17e werd ik door een fysiotherapeut geadviseerd om krachttraining te doen. Door vaker naar de sportschool te gaan, merkte ik dat het veel meer voor mij betekende dan alleen een knieblessure tegengaan. 

Ik voelde me na elke training beter en ik had meer energie. Ik stelde fitness doelen voor mezelf en had altijd een onbeschrijflijk goed gevoel als ik deze haalde. Sporten is mijn therapie. In stressvolle periodes ben ik hierom vaak in de sportschool te vinden. 

Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze heel graag aan hun lichaam en gezondheid willen werken, maar niet weten hoe ze moeten starten. In de sportschool voelen ze zich niet op hun gemak en ze weten vaak niet welke oefeningen ze moeten doen. Als personal trainer ben ik in staat om dit soort mensen te helpen en daar word ik blij van. 

Sporten helpt mij een beter mens te zijn en daarom vind ik het fijn dat ik anderen kan helpen om hetzelfde gevoel te krijgen. Ik vind tijdens de training erg mooi om te zien hoe hard de sporters hun best doen om hun doel te bereiken.

Ik weet zeker dat jij ook fitnessdoelen hebt en wil je graag daarbij helpen. Ik hoop dat ik heel gauw met jou aan de slag kan!