Vind je het ook belangrijk om een geweldige start te maken?

Plan dan direct een Startgesprek in!

Bio meting

Bereken jouw gewicht, vetpercentage, buikomvang en viscerale waarde 

Trainingsplan

Stel een op-maat trainingsplan samen die jouw 100% succes garandeert.

Voedingsplan

Bespreek jouw voedingsplan met ervaren diëtisten en voedingsdeskundigen

Arno Bottse

Laat je ook kansen liggen?

Ongeveer 60% van de sporters die zich inschrijven bij Sportscholen in Nederland behaalt niet in het eerste jaar zijn of haar trainingsdoel. Dat betekent dus dat er maar 40% is die zijn doel  wel behaalt. Om nie bij die 60%, maar bij die 40% te horen zul je dus een aantal dingen anders moeten doen ..


Al jaren help ik mensen met het bereiken van hun fysieke doelen. In die tijd heb ik gemerkt dat veel startende sporters zich blind staren op het resultaat. Hoe sneller je het resultaar bereikt, hoe beter .. toch?


Maar dit is niet zoals het werkt met training. Voordat je start met training, heb je namelijk nog geen waterdicht trainingsplan. Of je hebt een trainingsplan die nog vol zit met klassieke trainingsfouten! Hierdoor zal ook jouw training weinig of zelfs geen resultaat opleveren.

Dit is zonde van je tijd, je energie, maar ook van je geld. Nu je eenmaal gaat starten, wil je het namelijk direct goed doen. Bij het direct "goed doen", hoort ook een goede voorbereiding

"Met een goede voorbereiding heb je al de helft van jouw doelen bereik"

Een goede voorbereiding kan het verschil maken tussen het wel of niet behalen van jouw doelen en het optimale resultaat uit jouw training halen. Onze ervaren diëtisten brengen in kaart wat het doel is, wat het vertrekpunt is en wat je ervoor zou moeten doen om dit doel te bereiken. 

Grijp je deze kans om het optimale uit jouw training te halen?

Het Trainingsplan is jouw ultieme Strategie

Je training is niet alleen onderdeel van jouw nieuwe leven, maar het is vooral onderdeel van een plan. Het is een strategie. Het is een plan die op-maat moet worden samengesteld om het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt.

Of het nou een betere conditie, afvallen, sterker worden, blessure preventie of specifieke revalidatie training is.. Je hebt een specifiek doel voor ogen. Dit doel ga je alleen bereiken als je daar een strategie voor hebt bedacht. Deze strategie is jouw trainingsplan. Een structurele en planmatige aanpak, die je steeds dichterbij het fysieke eindresultaat brengt waar je graag wilt belanden.


Het grote geheim achter de mensen die hun doelen met behulp training bereiken is het trainingsplan. Jouw succes valt of staat met jouw trainingsplan. Al jarenlang gebruiken wij dezelfde succesformule om een waterdicht trainingsplan voor onze sporters op te stellen.

Maar uiteindelijk moet je er nog wel zelf voor kiezen om deze succesformule toe te passen.

Ontdek het succesformule van een Waterdicht Trainingsplan

  

Stap 1: Inschrijving

Schrijf je in en verzeker jezelf van die klassieke stok achter de deur. De eerste trede van jouw trap naar succes.

Stap 2: Startgesprek

Met een startgesprek gun je jezelf een planmatige strategie om het einde van de race te gaan halen. Strategie is de basis!

Stap 3: Healthcheck

Met een healthcheck bekijken we de medische voorgeschiedenis en brengen we de do's en don'ts van jouw trainingsplan in kaart.

Trainingsplan

Ontdek waar een waterdicht trainingsplan aan moet voldoen.

Voedingsplan

Een effectieve voedingsplan sluit naadloos aan op jouw trainingsplan.

Evaluatie

Door te evalueren haal je alle klassieke fouten uit het trainingsplan.

Zelfeducatie

Blijf investeren in jouw kennis van training, voeding en inspanning.

Techniekontwikkeling

Het is verassend hoeveel sneller je resultaat boekt met de juiste techniek.

Opschalen

Door op te schalen, ga je nog meer resultaat bereiken in kortere tijd.

Plan direct jouw startgesprek in