Immanuel Macdonald

" .. Omdat we het maximale eruit willen halen "

Onze diensten

Personal training informatie

Personal training

Strategiegesprek

fysiotherapie in amsterdam

IMMA BE FIT

Wil je nog meer rendement halen uit jouw normale training? Start met IMMA BE FIT en samen brengen wij jouw trainings techniek next level.
immanuel macdonald personal trainer

Over mij ..

Hallo allemaal!

Ik ben Immanuël Mac Donald!, ik ben 22 jaar oud en een afgestudeerd bewegingsagoog, personal trainer en momenteel fysiotherapeut i.o. op het HVA. 

Sneakers zijn één van mijn verslavingen die ik heb leren accepteren. De andere verslaving is het luisteren naar allerlei soorten muziek dat ik de hele dag door doe. Dat betekent dus altijd goede muziek tijdens de training!


Zelf ben ik altijd iemand geweest die sporten en bewegingen per sé onder de knie wilde krijgen. Daaruit is mijn liefde voor het vak ontstaan. Het bezitten van de theoretische en praktische kennis om mensen te helpen hun te behalen op het gebied van sport zorgt ervoor dat ik met liefde te werk ga.


Ik doe zelf het liefste bodyweight trainingen en push ups en pull ups zijn mijn twee favoriete oefeningen. 


Tijdens de trainingen ben ik heel oplettend als het gaat om ‘juiste uitvoering’ van oefeningen. De juiste techniek toepassen is de fundering van het ‘veilig’ behalen van sport gerichte doelen én zorgt er ook voor dat jij je efficiënt voort kan bewegen!


Dat brengt me bij mijn volgende (toekomstige) functie bij SPC. Ik ben dan niet alleen in dienst als personal trainer, maar ik start binnen SPC mijn eigen onderneming, ‘Imma Be Fit’. Ik zal trainingen geven die gericht zijn op techniek van alle soorten oefeningen die je krijgt tijdens de reguliere trainingen.


Ik hoop je binnenkort te zien zodat we kunnen starten met behalen van jouw doelen!