Fenke Bosschert 

".. Omdat we het maximale eruit willen halen"

Fenke Bosschert

Onze diensten

Personal training informatie

Personal training

Schrijf je in voor 1, 2 of 3 keer per week Personal training.

E-learning

Deze module staat nog niet online.
voeding

Startgesprek

Tijdens een startgesprek vertalen we jouw wens naar een werkbaar plan. (incl. meting van vet%, gewicht en omvang).

Check-up

Met een check-up kijken we of je nog op de goede weg bent. (incl. meting van vet%, gewicht en omvang).
voedingstraject

Voedingstrajecten

Met een voedingstraject ga je intensief aan de slag met voedingsbegeleiding voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden.
Fenke Bosschert Leefstijlcoach

Over mij ..

Welkom op mijn pagina! Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Fenke Bosschert en ik ben 23 jaar oud. Ik ben afgestudeerd master in de Bewegingswetenschappen en heb een grote passie voor sport en beweging.

 

Sinds mijn achtste jaar staat mijn leven dan ook in het teken van sport. Tien jaar lang deed ik aan wedstrijdzwemmen, waarvan vijf jaar op hoog niveau. Tegenwoordig vind je mij 3 à 4 keer per week in de sportschool waar ik het liefste HIIT-trainingen volg. Door deze korte en intensieve trainingen is mijn passie voor fitness ontstaan. Naast sport ben ik dol op (sport)kleding, uiterlijke verzorging en lekker (maar ja ook verantwoord) eten.

 

Bij het team van SPC werk ik als leefstijlcoach en personal trainer. Naast dat je mij dus regelmatig op de trainingsvloer ziet, voer je met mij ook jouw startgesprek en check-up gesprek. Bovendien ben ik als Bewegingswetenschapper breed opgeleid en kan ik jou begeleiden op het gebied van voeding, mindset, stress, slaap en andere leefstijlonderwerpen!

 

Ik ben ervan overtuigd dat alleen door de combinatie van de juiste beweging, voeding, mindset en balans, jij gaat afvallen, jij sterker gaat worden en jij een beter en gezonder leven gaat (en vooral blijft) leven! Dus waar wacht je nog op, laten we samen aan de slag gaan om te werken aan de beste versie van jezelf!

Fenke Bosschert