valentijnsdag spc personal training

[Bekijk filmpje] Claim jouw Valentine Deal

Beperkte plekken beschikbaar.

FIT ZIJN = LIEFDE VOOR JEZELF!

Dit krijg je er allemaal bij..

2x per week Personal training

Met deze Valentine Deal kun je de hele maand februari 2keer per week aan de slag met individuele begeleiding van onze professionele Personal trainers.

Intensieve Voedingsbegeleiding

Naast Training, is natuurlijk ook de voeding een belangrijk onderdeel van jouw plan. Tijdens jouw Personal training ontvang je intensieve begeleiding van onze voedingsdeskundigen en sportdiëtisten.

Strategiegesprek met onze specialisten 

Zodra je begint plannen we voor jou een individueel Startgesprek in bij één van onze voedingsdeskundigen. Tijdens dit Startgesprek inventariseren we wat je wilt bereiken en hoe we dit samen met de Personal trainers gaan realiseren. 

Individueel Trainingsplan

Geen groepslessen of deelnemen aan lessen die niet bij jouw passen. We stellen een op-maat Training- en voedingsplan voor je op, waarmee onze Personal trainers met jou aan de slag gaan. We stellen altijd iets op wat bij jou past.

Toegang tot de SPC Personal training APP

Via onze online app kun je simpel en snel jouw trainingen rechtstreeks bij ons in de agenda inplannen. Je kunt tot wel 4 weken vooruit inplannen, maar je kunt dus ook beslissen om op het laatste moment jouw training in te plannen. Er is altijd plek voor jou!

We voelen de Liefde!

"Rozen zijn rood..
Violen zijn blauw ..

Oh mijn lieve lichaam, wat houd ik toch van jou! 


Gun jij jezelf een Fit lichaam?

Dit zeggen onze klanten ..

Rachid Aoualad
Geweldig! Ik doe niet aan aanraden, maar voor Arno maak ik graag een uitzondering.
Na de gratis en ook laagdrempelige proeftraining was ik gelijk om en ik ben snel overgestapt op 3x per week.
Monique Ramsundar
Ik heb eindelijk een sportschool gevonden met een personal trainer. Die op een professionele manier mij op weg helpt in mijn persoonlijke doelstellingen. Ik train hier inmiddels alweer ’n dik jaar naar volle tevredenheid! Bovendien hebben zij ook de faciliteiten in huis zoals fysiotherapie en diëtisten. Danny heeft mij goed op weg geholpen met mijn voeding en heb dit vervolgens ook toegepast in mijn dagelijkse leven, ik merkte niet meteen maar geleidelijk aan dat mijn gewicht afnam. Ik ben super blij met SPC. Zeker een aanrader!
Judith Irion
Dit is precies wat ik nodig heb, de persoonlijke begeleiding is top. Bij de sportschool waar ik stond ingeschreven was ik donateur. Het lukte mij gewoon niet om daarheen te gaan, ik kon me er niet toe zetten. Sinds ik me bij SPC heb aangemeld heb ik geen les gemist. Begrijp me niet verkeerd het is zwaar maar geeft veel voldoening en ik zie dat het steeds beter gaat. Ik kan het iedereen aanraden. Dus wil je je weer fit en energiek voelen? SPC is the place to be!

Waarom starten met Personal training?

Starten met Personal trainer doe je voor al als je een specifiek doel hebt dat je wilt bereiken. Of jouw doel nou gaat over afvallen, droog trainen, revalideren of het verbeteren van jouw gezondheid. Je wilt een stok achter de deur. Wij snappen dat!

Meer dan 80% van onze klanten bereikt ruim binnen het eerste jaar zijn of haar doel. Hier kun jij één van zijn. Bij ons start je altijd onder begeleiding van professionele en vakbekwame personal trainers die een ruime ervaring hebben met bereiken van resultaten. We hebben 2 soorten klanten. Klanten zonder blessure of de medische klanten. Dit zijn klanten die ooit in het verleden een blessure hebben gehad of een uitgebreide medische voorgeschiedenis hebben. Dat laatste is onze specialiteit (sporten met een blessure).

Onze personal trainers kunnen dus in alle gevallen met je aan de slag.


"Het vertrek punt is altijd anders, maar het doel is altijd hetzelfde""

Een kleine sfeerimpressie ..