Doe je mee met de Senioren FitClub ?

In 12 weken gaan wij samen voor 100% FeelGood

12 jaar
Ervaring in fitness-, blessure- en voedingsbegeleiding
54+
Sporters gingen jou voor
1000+
Aantal ingeschreven na Proeftraining
senioren fit club

Hoe werk het ..?

De senioren FitClub wordt uitgevoerd door Petra-Ellen van Vulpen van Mojo LeefstlijIcoaching.


In de Senioren Fitclub gaat Petral-Ellen samen met jou 12 weken aan de slag . In 12 weken werk jij toe naar jouw 100% Feel Good. Wat heb je nodig om je weer lekker in je vel te voelen?


We Starten eerst met een uitgebreide intake waarin we jouw doelen in kaart brengen. Tijdens het intake gesprek doen we ook een startmeting (gewicht, bmi en vetpercentage). We kijken samen waar je nu staat, waar je wilt komen en wat je ervoor nodig hebt om je weer 100% FeelGood te voelen?
Vervolgens wordt er een voeding- en beweegplan voor je samengesteld voor 12 weken. Geen zorgen, je hoeft het niet alleen te doen? Ik ga je er bij helpen.

Ben je er klaar voor om te starten met jouw FeelGood traject?

Voordelen van de Senioren Fitclub ..

Betaalbare prijzen

Een groot voordeel is dat wij betaalbare tarieven hebben. Je bent bij ons dus nooit bakken vol met geld kwijt. Je kunt bij ons al starten met Personal training v.a. €15,- per uur. Voor een paar tientjes per maand, kun je dus al elke week bij ons terecht.

Persoonlijke begeleiding

De begeleiding is bij ons altijd individueel en op-maat. Je weet dus altijd zeker dat de oefening specifiek voor jou zijn gekozen. Geen groepstraining, geen small group training, maar echt "Personal" training.

Maandelijks opzegbaar

Je zit bij ons nergens aan vast, daarom zijn ook al onze maandabonnementen per maand opzegbaar. Hoewel het bijna nooit voor komt, kun je dus altijd kiezen om elders met jouw doelen aan de slag te gaan.

7 dagen per week geopend

We zijn 7 dagen per week geopend, met uitgebreide trainingsmogelijkheden. Vanaf ochtend 08.00 tot s'avonds 22.00. Uiteraard kun je ook ook in het weekend (zowel zaterdag als zondag bij ons terecht).

Flexibel online inplannen

Via onze online app kun je simpel en snel jouw trainingen rechtstreeks bij ons in de agenda inplannen. Je kunt tot wel 4 weken vooruit inplannen, maar je kunt dus ook beslissen om op het laatste moment jouw training in te plannen. Er is altijd plek voor jou!

Eigen trainingsstudio

Geen hoge abonnementskosten aan een sportschool! Nee, wij hebben onze eigen luxe trainingsstudio waar je terecht kunt voor jouw training. De prijs die je aan ons betaalt is dus all inclusief. Geen extra kosten aan een sportschool, locatie of abonnement ;).

Dit zeggen jouw voorgangers ..

Rachid Aoualad
Geweldig! Ik doe niet aan aanraden, maar voor Arno maak ik graag een uitzondering.
Na de gratis en ook laagdrempelige proeftraining was ik gelijk om en ik ben snel overgestapt op 3x per week.
Monique Ramsundar
Ik heb eindelijk een sportschool gevonden met een personal trainer. Die op een professionele manier mij op weg helpt in mijn persoonlijke doelstellingen. Ik train hier inmiddels alweer ’n dik jaar naar volle tevredenheid! Bovendien hebben zij ook de faciliteiten in huis zoals fysiotherapie en diëtisten. Danny heeft mij goed op weg geholpen met mijn voeding en heb dit vervolgens ook toegepast in mijn dagelijkse leven, ik merkte niet meteen maar geleidelijk aan dat mijn gewicht afnam. Ik ben super blij met SPC. Zeker een aanrader!
Judith Irion
Dit is precies wat ik nodig heb, de persoonlijke begeleiding is top. Bij de sportschool waar ik stond ingeschreven was ik donateur. Het lukte mij gewoon niet om daarheen te gaan, ik kon me er niet toe zetten. Sinds ik me bij SPC heb aangemeld heb ik geen les gemist. Begrijp me niet verkeerd het is zwaar maar geeft veel voldoening en ik zie dat het steeds beter gaat. Ik kan het iedereen aanraden. Dus wil je je weer fit en energiek voelen? SPC is the place to be!

Een kleine sfeerimpressie ..

Ben je er klaar voor om te Starten?