Onbeperkt meedoen met alle outdoor groepslessen ?

Bootcamps, zumba, yoga, boxing club en nog véél meer ..

Bootcamp

3 verschillende soorten Bootcamplessen

Zumba

Swingen en zweten tijdens deze dansactiviteiten

Fit & Shape

Een uitdagende combinatie  van aerobics en spierversterkende oefeningen

Power work-out

Een intensieve work-out met kracht- en Highintensity oefeningen

Boxing club

Leer de bokstechnieken van ervaren vechtsport specialisten

Yoga / Pilates

Ontspanning en rust tijdens een choreografische balansles
"Outdoor groepslessen is de ideale manier om te blijven sporten onder professionele begeleiding. Dit is sporten volgens het nieuwe normaal."
Arno Bottse

eigenaar SPC Personal training

Outdoor groepslessen ..

Lekker sporten in de buitenlucht? Thuis zitten omdat de sportscholen gesloten zijn is niet meer nodig. Je kunt nu starten met sporten onder begeleiding in de buitenlucht. Tijdens het outdoor seizoen hebben we een divers aanbod van veel groepslessen waaraan je de hele maand kunt deelnemen. 

Bootcamp (outdoor)

Een bootcamp is een intensieie buiten work-out, waarbij er in groepsverband kracht-, conditie- en spierversterkende oefeningen worden uitgevoerd.

Alle oefeningen vinden plaats onder begeleiding van een professionele trainer. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren. Deze work -out duurt +/- 50 minuten. Wij bieden meerdere bootcamps aan op het rooster. Alle bootcamps worden verzorgd door verschillende trainers. Geen enkele work-out is dus hetzelfde.

Zumba

Buitenlucht? Opzwepende muziek? Lekker dansen? Wat wil je nog meer? 

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan. Zumba is een ritmische les (weliswaar te vergelijken met aerobic), maar dan veel leuker en met de latijns amerikaanse invloeden.


Een sfeerimpressie ..

Doe jij ook mee met onze outdoor Zumba work-out?
De Zumbalessen van Sol zijn de leukste zumbalessen die ik heb meegemaakt.
Manouschka Bottse
Dit is precies wat ik nodig heb, de persoonlijke begeleiding is top. Bij de sportschool waar ik stond ingeschreven was ik donateur. Het lukte mij gewoon niet om daarheen te gaan, ik kon me er niet toe zetten.
Judith Irion
Ik sport al een tijdje bij spc. Het is een fijne sportstudio met superaardige personal trainers. Ik ga er iedere keer met veel plezier naartoe.
Ratna Ghiraw

Pilates & Yoga combi

De pilates & yoga combi les is een choreografische les. Het is een rustgevende workout, die volledig gefocust is op body en mind. In deze combi les vind je invloeden uit de Yoga, Tai Chi en Pilates. Deze samenvoeging zorgt voor rust in je gedachte en in je lichaam.

Boxing club

Boxing club is een high intensity work-out gebaseerd op diverse boks- en kickbockstechnieken. Met trappen, boksen en stoten leer je alle elementen uit de vechtsport. Bij deze les vindt er géén contact plaats. Er worden wel diverse trap- en stoottechnieken geoefend. Er wordt gebruik gemaakt van pads, bokszakken en stootkussen.