goldprint-personal-training

Heb je een shoot ingepland bij Goldprint Fotografie?

Claim dan hier jouw maandje GRATIS Personal training

12 jaar
Ervaring in fitness-, blessure- en voedingsbegeleiding
1454+
Sporters gingen jou voor
1000+
Aantal ingeschreven na Proeftraining
goldprint-personal-training

Hoe werkt deze actie..?

Heb je een shoot ingepland of maak je op een andere manier gebruik van één van de diensten van GOLDPRINT fotografie, dan direct recht op een maandje GRATIS Personal training.. Goldprint is namelijk officiële partner van SPC Personal training BV/

Met een Proefmaand kun je ervaren of Personal training bij jou past en hoe onze Personal trainers te werk gaan.. Je kunt het een maand lang gratis bij ons uitproberen en elke week trainen onder begeleiding van onze Personal trainers.

Wil je een kleine sfeerimpressie van wie wij zijn en hoe het er bij ons aan toe gaat?

Bekijk filmpje


Voordelen van Personal training bij ons..

Betaalbare prijzen

Een groot voordeel is dat wij betaalbare tarieven hebben. Je bent bij ons dus nooit bakken vol met geld kwijt. Je kunt bij ons al starten met Personal training v.a. €15,- per uur. Voor een paar tientjes per maand, kun je dus al elke week bij ons terecht.

Individuele begeleiding

De begeleiding is bij ons altijd individueel en op-maat. Je weet dus altijd zeker dat de oefening specifiek voor jou zijn gekozen. Geen groepstraining, geen small group training, maar echt "Personal" training.

Maandelijks opzegbaar

Je zit bij ons nergens aan vast, daarom zijn ook al onze maandabonnementen per maand opzegbaar. Hoewel het bijna nooit voor komt, kun je dus altijd kiezen om elders met jouw doelen aan de slag te gaan.

7 dagen per week geopend

We zijn 7 dagen per week geopend, met uitgebreide trainingsmogelijkheden. Vanaf ochtend 08.00 tot s'avonds 22.00. Uiteraard kun je ook ook in het weekend (zowel zaterdag als zondag bij ons terecht).

Flexibel online inplannen

Via onze online app kun je simpel en snel jouw trainingen rechtstreeks bij ons in de agenda inplannen. Je kunt tot wel 4 weken vooruit inplannen, maar je kunt dus ook beslissen om op het laatste moment jouw training in te plannen. Er is altijd plek voor jou!

Eigen trainingsstudio

Geen hoge abonnementskosten aan een sportschool! Nee, wij hebben onze eigen luxe trainingsstudio waar je terecht kunt voor jouw training. De prijs die je aan ons betaalt is dus all inclusief. Geen extra kosten aan een sportschool, locatie of abonnement ;).

Dit zeggen onze klanten ..

Rachid Aoualad
Geweldig! Ik doe niet aan aanraden, maar voor Arno maak ik graag een uitzondering.
Na de gratis en ook laagdrempelige proeftraining was ik gelijk om en ik ben snel overgestapt op 3x per week.
Monique Ramsundar
Ik heb eindelijk een sportschool gevonden met een personal trainer. Die op een professionele manier mij op weg helpt in mijn persoonlijke doelstellingen. Ik train hier inmiddels alweer ’n dik jaar naar volle tevredenheid! Bovendien hebben zij ook de faciliteiten in huis zoals fysiotherapie en diëtisten. Danny heeft mij goed op weg geholpen met mijn voeding en heb dit vervolgens ook toegepast in mijn dagelijkse leven, ik merkte niet meteen maar geleidelijk aan dat mijn gewicht afnam. Ik ben super blij met SPC. Zeker een aanrader!
Judith Irion
Dit is precies wat ik nodig heb, de persoonlijke begeleiding is top. Bij de sportschool waar ik stond ingeschreven was ik donateur. Het lukte mij gewoon niet om daarheen te gaan, ik kon me er niet toe zetten. Sinds ik me bij SPC heb aangemeld heb ik geen les gemist. Begrijp me niet verkeerd het is zwaar maar geeft veel voldoening en ik zie dat het steeds beter gaat. Ik kan het iedereen aanraden. Dus wil je je weer fit en energiek voelen? SPC is the place to be!

Een kleine sfeerimpressie ..

Ben je er klaar voor om te Starten?